SHOW 17 MAART 2018

De eerstvolgende Vintage Veenendaal gitarenbeurs zal plaats vinden op 17 maart 2018 wederom in 'De Basiliek' in Veenendaal. We verwachten circa 90 standhouders uit Belgie, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Luxemburg, Zweden en uiteraard Nederland en dat betekent HEEL VEEL GITAREN en andere zaken om te bewonderen. Dit wil je niet missen!!!

Wat staat er vooralsnog op het programma?
Natuurlijk worden er heel veel vintage gitaren geexposeerd/te koop aangeboden, maar naast gitaren zijn er ook vintage versterkers, - onderdelen, gitaarbouwers onderdelen, muziekboeken, cd's, plectrums, accessoires etc. De aandacht gaat uit naar vintage, maar er zijn zeker ook nieuwe(re) gitaren, zelfbouwgitaren en randmaterialen op de show te vinden. Op onze Facebook pagina kan je in de laatste paar weken voor de show zien wat sommige standhouders zoal van plan zijn mee te nemen naar Vintage Veenendaal. Verder biedt Vintage Veenendaal je hetvolgende:

  • Open podium: met demo’s, clinics en optredens van artiesten.
  • Open Huis Studio & Live Band: Open huis & rondleiding in de opnamestudio op de 2e verdieping
  • 'Guitar Market': Als bezoeker aan de show kan je in een aparte zaal je eigen gitaar exposeren of te koop aanbieden (max 1 gitaar per persoon). Je hoeft niet bij je gitaar te blijven staan (zie ook hieronder over wat te doen als je een gitaar wilt meenemen)
  • Guitar Cafe: Tijdens en na de beurs in de foyer.
  • Uitreiking van de 'Vintage Veenendaal Cup': één cup voor de Meest Authentieke Vintage Gitaar van de show, en één voor de Meest Bizarre Gitaar.
  • Verloting: je maakt kans op een gratis gitaar/versterker/pedaaltje plus een aantal andere leuke prijzen
  • Gratis taxaties bij de stand van Palm Guitars
  • Advertentiebord:een plek waarop je een kleine advertentie kunt plaatsen (max A5, 1 pp) in het geval je een specifiek instrument zoekt of te koop wilt aanbieden.

Je eigen gitaar meenemen naar Vintage Veenendaal?
Tijdens Vintage Veenendaal is iedereen vrij om maximaal 1 gitaar mee te nemen en te exposeren, voor de handel aan te bieden of te laten taxeren. Hoe gaat dat in zijn werk?
Bij binnenkomst laat je je gitaar controleren bij de incheckbalie, links voorbij de kassa. Na controle krijg je een eigendomsbewijs mee met daarop je contactgegevens, merk, type en serienummer van je gitaar. Bij eventuele verkoop van je gitaar geef je je eigendomsbewijs mee aan de koper. Als je zelf je gitaar weer mee naar huis neemt, dan laat je je eigendomsbewijs bij de uitgang zien, vindt er een controle van de gitaar plaats en als alles klopt dan mag je de hal weer met je gitaar verlaten. Dit alles doen we om diefstal tegen te gaan. Niemand kan en mag de hal verlaten met een gitaar zonder een geldig eigendomsbewijs. Koop je een gitaar van een standhouder dan krijg je van hem/haar ook een eigendomsbewijs mee, zodat je de hal met je gekochte gitaar kunt verlaten.

Wat doe ik met mijn eigen gitaar? Moet ik hem de hele dag bij me dragen?
Je mag uiteraard je gitaar bij je dragen, maar dat hoeft niet! Er is een aparte zaal waar je GRATIS je eigen gitaar (max 1pp) mag exposeren. Je kan er voor kiezen om bij je gitaar te blijven staan zodat je ten alle tijde eventuele geinteresseerden te woord kunt staan en je gitaar in de gaten kunt houden, maar je kunt er ook voor kiezen om wat informatie over je gitaar op papier te zetten en bij je gitaar te leggen inclusief je telefoonnummer, zodat mensen je kunnen bellen als ze geinteresseerd zijn en je willen spreken.
Exposeren is op eigen risico, maar zoals hierboven beschreven is er een zeer strenge controle van iedereen die met een gitaar de beurs wil verlaten dus de kans is klein dat iemand er met je gitaar vandoor kan gaan. Dus heb je een mooi exemplaar thuis, neem hem mee en laat aan anderen zien wat je hebt!!!

De locatie
Vintage Veenendaal vindt plaats in 'De Basiliek'. Dit is een prachtige nieuwe locatie, gebouwd voor evenementen, concerten en/of studio opnames. De Basiliek is gelegen in Veenendaal, dichtbij de A12 en op loopafstand van station 'Veenendaal-De Klomp' en hotel Van der Valk. In het geval je meer wilt weten over De Basiliek, klik dan hier om naar de website te gaan. Op de 'Locatie en route' pagina kan je zien hoe je De Basiliek eenvoudig kunt bereiken.

Uiteraard hopen we dat je erbij wilt zijn op 17 maart 2018!
We zijn open van 10.00-17.00
Entree 10 euro
Kinderen onder de 12 jaar gratis, mits vergezeld van een volwassene.

Kijk graag op onze Facebook pagina voor de laatste nieuwtjes.
Als je vragen hebt neem dan gerust contact met ons op, liefst via email: info.guitarshow@gmail.com.